15:00

Vejby IF

Referat: Råå IF - Vejby IF

En riktigt go seger!!

Seger med 2-1 borta mot Råå kändes så himla gott efter en riktig kämpainsats i värmen!
Ledning med 1-0 i paus efter mål av Robban på assist av Marcell. Matchen vär jämn med bra spel över lag och mycket kamp över hela planen. Öberg var kung i kassen och räddade 3 frilägen i första halvlek och dominerade straffområdet hela matchen! Rinniw och Jocke var ett stabilt mittlås och framår öste vi på från mittfältet där Gurra som vanligt dominerade ihop med Jordö. Robban och Marcell var ständigt på språng vilket gav utdelning. 2-0 kom efter snyggt förspel av Gurra och skarv från Marcel till Robban som kunde trycka in sitt andra för dagen!
Reduceringen kom med ca 10 min kvar på ett olyckligt självmål men vi fortsatte att gnugga på och bärgade en go seger, coachade av vår vinnarmatchcoach Steve!!

Nu väntar derby mot SIf på hemmaplan nästa söndag:)